fbpx

8 weekse cursus

Bokscursus van een professional

8-weekse cursus

Boksen is bij uitstek geschikt om in shape te raken. De sport bevat meerdere onderdelen, namelijk techniek, conditietraining en krachttraining. Voor boksen hoef je niet per se veel kracht te bezitten. Het is minstens zo belangrijk dat je snel bent en tactisch denkt. Reactievermogen is dus ook iets wat getraind wordt.

Bij Boxing Gym Alshawa heb je de mogelijkheid om een 8-weekse cursus te volgen om kennis te maken met de sport. Tijdens de 8-weekse cursus leer je binnen 8 weken de fijne kneepjes van het boksen, onder begeleiding van een professioneel bokser. Iedere week wordt er twee uur getraind, zodat er niet teveel tijd tussen zit en je snel kunt leren. Na deze 8 weken zul je fitter en sterker zijn en begrijpen waar het bij boksen om draait!

Deze cursus is ideaal voor mensen die graag boksen willen proberen, maar niet gelijk een lidmaatschap willen aangaan. De lessen zijn opgedeeld in een cursus voor mannen: Boxing & Power en een cursus voor vrouwen: Boxing & Fit. Zie het lesrooster voor de tijden!

Boxing & Power

Bij deze 8-weekse cursus voor de mannen wordt het begin van boksen uitgelegd. De groepen zijn klein, waardoor er veel persoonlijke aandacht is. Er wordt naast het boksen ook aandacht besteedt aan krachttraining en conditie. Na deze 8 weken zul je sterker en fitter zijn en meer conditie hebben!

Boxing & Fit

Deze 8-weekse cursus is speciaal voor vrouwen die liever niet gelijk met mannen in een les boksen. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht, waardoor je binnen 8 weken de fijne kneepjes van het boksen onder de knie hebt. Boksen is bij uitstek een manier om fit te worden en af te vallen. Niet voor niets de lievelingssport van Doutzen Kroes!

Op 9 maart 2020 start een nieuwe cursus! Geef je gauw op om erbij te zijn.

LET OP! Boxing & Fit is momenteel vol. Een nieuwe groep begint op 6 april 2020

Vragen?
Powered by

UPDATE:
Vanwege de Coronamaatregelen hebben wij een aangepast lesrooster en
aangepaste regels, volgens de richtlijnen van het RIVM. Vanaf maandag 11
mei beginnen wij met buiten trainen in kleine groepjes op het terrein
bij Kardinge. Je kunt alleen deelnemen als je je vooraf opgeeft voor de
les in ons app-systeem. Ook personal training is weer mogelijk, wat tot
nu toe ook buiten zal plaatsvinden. Wij vragen onze sporters hun eigen
water mee te nemen en uiteraard thuis te blijven in het geval van
klachten. Wij zorgen ervoor dat er gesport kan worden met in achtneming
van de juiste hygiëne. Neem voor vragen contact met ons op!

UPDATE:
Because of the coronameasures we've changed our schedule and rules, according to the guideline of the RIVM. Since monday 11th of May we start training again in small groups in the open air by Kardinge. You only can join if you apply for the training in our App-system. Also personal training is possible again, this would also take place in the open air. We would ask our sporters to bring their own water and please stay home if you're feeling sick. For any questions, feel free to contact us!