fbpx

8 weekse cursus

Boks cursus van een professional

8-weekse cursus

Boksen is bij uitstek geschikt om in shape te raken. De sport bevat meerdere onderdelen, namelijk techniek, conditietraining en krachttraining. Voor boksen hoef je niet per se veel kracht te bezitten. Het is minstens zo belangrijk dat je snel bent en tactisch denkt. Reactievermogen is dus ook iets wat getraind wordt.

Bij Boxing Gym Alshawa heb je de mogelijkheid om een 8-weekse cursus te volgen om kennis te maken met de sport. Tijdens de 8-weekse cursus leer je binnen 8 weken de fijne kneepjes van het boksen, onder begeleiding van een professioneel bokser. Iedere week wordt er twee uur getraind, zodat er niet teveel tijd tussen zit en je snel kunt leren. Na deze 8 weken zul je fitter en sterker zijn en begrijpen waar het bij boksen om draait!

Deze cursus is ideaal voor mensen die graag boksen willen proberen, maar niet gelijk een lidmaatschap willen aangaan. De lessen zijn opgedeeld in een cursus voor mannen: Boxing & Power en een cursus voor vrouwen: Boxing & Fit. Zie het lesrooster voor de tijden!

Boxing & Power

Bij deze 8-weekse cursus voor de mannen wordt het begin van boksen uitgelegd. De groepen zijn klein, waardoor er veel persoonlijke aandacht is. Er wordt naast het boksen ook aandacht besteedt aan krachttraining en conditie. Na deze 8 weken zul je sterker en fitter zijn en meer conditie hebben!

Boxing & Fit

Deze 8-weekse cursus is speciaal voor vrouwen die liever niet gelijk met mannen in een les boksen. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht, waardoor je binnen 8 weken de fijne kneepjes van het boksen onder de knie hebt. Boksen is bij uitstek een manier om fit te worden en af te vallen. Niet voor niets de lievelingssport van Doutzen Kroes!

Kom langs voor een gratis proefles!

Vragen?