fbpx

Bokscursus vrouwen

Boek nu je plekje bij de bokszak!

Boxing & Fit cursus dames

Boksen is bij uitstek geschikt om in shape te raken. De sport bevat meerdere onderdelen, namelijk techniek, conditietraining en krachttraining. Voor boksen hoef je niet per se veel kracht te bezitten. Het is minstens zo belangrijk dat je snel bent en tactisch denkt. Reactievermogen is dus ook iets wat getraind wordt.

Bij Boxing Gym Alshawa heb je de mogelijkheid om een 8-weekse cursus te volgen om kennis te maken met de sport. Tijdens de 8-weekse cursus leer je binnen 8 weken de fijne kneepjes van het boksen, onder begeleiding van een professioneel bokser. Iedere week wordt er twee uur getraind, zodat er niet teveel tijd tussen zit en je snel kunt leren. Na deze 8 weken zul je fitter en sterker zijn en begrijpen waar het bij boksen om draait!

Deze cursus is ideaal voor mensen die graag boksen willen proberen, maar niet gelijk een lidmaatschap willen aangaan.

Boxing & Fit

Deze 8-weekse cursus is speciaal voor vrouwen die liever niet gelijk met mannen in een les boksen.  Boksen is bij uitstek een manier om fit te worden en af te vallen. Niet voor niets de lievelingssport van Doutzen Kroes!

Wil jij in 8 weken tijd je streefgewicht bereiken en op een leuke manier fit worden? Dan is een cursus Boxing & Fit misschien wat voor jou. Tijdens de 8-weekse bokscursus is er veel persoonlijke aandacht voor jou als beginnend bokser. De groepen zijn klein en er zijn alleen vrouwen, waardoor je allemaal ongeveer op hetzelfde niveau begint. De lessen worden gegeven door een professioneel bokser, die veel ervaring heeft met de sport en het geven van training.

Startdatum nieuwe cursus 6 april 2020!

De trainingen zijn iedere maandag en woensdag van 18.00 tot 19.00.

Direct aanmelden voor de 8-weekse cursus:

  • Sale

    8-weekse cursus (Boxing & Fit)

    Wil jij in 8 weken leren boksen van een professional en ondertussen  fitter worden en in shape raken? Boek nu gauw de Boxing & Fit 8 weekse cursus en bemachtig een van de gewilde plekken bij de bokszak! Startdatum 6 april 2020 dus wees er snel bij. Slechts 10 plekken beschikbaar.
    189.00 149.00
Vragen?
Powered by

Speciaal bericht: In verband met COVID-19 is Boxing Gym Alshawa gesloten tot 6 april. Mededelingen en updates omtrent het virus zullen op de website en/of de Facebook pagina worden geplaatst.

Special announcement: Because of COVID-19 Boxing Gym Alshawa will be closed till at least April 6th. Announcements and updates according the virus will be published on this website and/or the Facebook page.