fbpx

Bokscursus mannen

Boek nu je plekje bij de bokszak!

Boxing & Power cursus heren

Boksen is een tactische sport, die vraagt om kracht, tempo en uithoudingsvermogen. Boksen is bij uitstek geschikt om in shape te raken. De sport bevat meerdere onderdelen, namelijk techniek, conditietraining en krachttraining. Voor boksen hoef je niet per se veel kracht te bezitten. Het is minstens zo belangrijk dat je snel bent en tactisch denkt. Reactievermogen is dus ook iets wat getraind wordt.

Bij Boxing Gym Alshawa heb je de mogelijkheid om een 8-weekse cursus te volgen om kennis te maken met de sport. Tijdens de 8-weekse cursus leer je binnen 8 weken de fijne kneepjes van het boksen, onder begeleiding van een professioneel bokser. Iedere week wordt er twee uur getraind, zodat er niet teveel tijd tussen zit en je snel kunt leren. Na deze 8 weken zul je fitter en sterker zijn en begrijpen waar het bij boksen om draait!

Deze cursus is ideaal voor mensen die graag boksen willen proberen, maar niet gelijk een lidmaatschap willen aangaan.

Boxing & Power

Boxing Gym Alshawa biedt een 8-weekse bokscursus speciaal voor mannen, om de beginselen van het boksen binnen no-time onder de knie te krijgen. Wil jij in korte tijd sterker en fitter worden en ondertussen onderzoeken of deze sport wat voor jou is? Dan is deze cursus misschien wat voor jou!

De groepen zijn klein, waardoor er veel persoonlijke aandacht is. Er wordt naast het boksen ook aandacht besteedt aan krachttraining en conditie. Na deze 8 weken zul je sterker en fitter zijn en meer conditie hebben!

Nieuwe startdatum cursus 9 maart 2020!

De trainingen zijn iedere maandag en woensdag van 19.00 tot 20.00.

Inschrijven voor de 8 weekse cursus!

  • Sale

    8-weekse cursus (Boxing & Power)

    Wil jij in 8 weken leren boksen van een professional en ondertussen sterker en fitter worden? Boek nu gauw de Boxing & Power 8 weekse cursus en bemachtig een van de gewilde plekken bij de bokszak! Startdatum 9 maart 2020 dus wees er snel bij. Slechts 10 plekken beschikbaar.
    189.00 149.00
Vragen?
Powered by

Speciaal bericht: In verband met COVID-19 is Boxing Gym Alshawa gesloten tot 6 april. Mededelingen en updates omtrent het virus zullen op de website en/of de Facebook pagina worden geplaatst.

Special announcement: Because of COVID-19 Boxing Gym Alshawa will be closed till at least April 6th. Announcements and updates according the virus will be published on this website and/or the Facebook page.