fbpx

Geef je op voor een gratis proefles!

 

Lidmaatschap

Word lid van Boxing Gym Alshawa

Wij hebben verschillende opties voor een lidmaatschap, namelijk eentje voor de duur van 6 maanden en eentje voor de duur van 12 maanden.

Een lidmaatschap heeft veel voordelen! Zo kun je bijna alle trainingen uit het lesrooster volgen (afgezien van de cursussen). Daarnaast kun je vrijblijvend gebruik maken van de faciliteiten die de gym te bieden heeft, tijdens open gym uren. Boxing Gym Alshawa is een team en bij de gemixte lessen is onderling goed contact. Omdat de groepen niet groot zijn tijdens de lessen is er ruimte voor persoonlijke aandacht.

De lessen hebben natuurlijk de nadruk op boksen zelf, maar daarbij hoort ook pittige conditie- en krachttraining. Er zijn ook sparringsmomenten en bokszaktrainingen. Voor ieder wat wils! Omdat wij een inschrijfsysteem gebruiken is de les nooit te vol.

Nu: 10% korting voor studenten op een lidmaatschap!

Kom langs voor een gratis proefles!

Vragen?
Powered by

Speciaal bericht: In verband met COVID-19 is Boxing Gym Alshawa gesloten tot 6 april. Mededelingen en updates omtrent het virus zullen op de website en/of de Facebook pagina worden geplaatst.

Special announcement: Because of COVID-19 Boxing Gym Alshawa will be closed till at least April 6th. Announcements and updates according the virus will be published on this website and/or the Facebook page.