fbpx

Personal training

Van Abdulwahab Alshawa

Personal training

Personal training

Wil jij in topvorm wil komen, maar hou je niet van groepslessen of alleen fitnessen?

✅ bereik je streefgewicht

✅ bouw aan kracht en spieren

✅ wordt fit en krijg een topconditie

✅ persoonlijke begeleiding en coaching

Bij Boxing Gym Alshawa is het ook mogelijk om personal training te volgen. Hierbij draait het in de kern wel om boksen, maar gaat het er uiteindelijk om dat persoonlijke doelen worden behaald. De personal training van Abdul is pittig, maar boekt dan ook gegarandeerd resultaat.

Het voordeel van personal training is dat je één op één begeleiding krijgt, specifiek gericht op jouw niveau en doelen. Iedere les zal op een creatieve wijze uitdaging bieden om je persoonlijke grenzen op te blijven zoeken.

Aan het begin van het traject zullen doelen besproken worden en tussentijds is er ruimte voor evaluaties.

Het is ook mogelijk om duo-trainingen te volgen. Lessen worden verkocht per 4 of 8 lessen. Een proefles is altijd gratis!

Neem vrijblijvend contact op:

Vragen?
Powered by

Speciaal bericht: In verband met COVID-19 is Boxing Gym Alshawa gesloten tot 6 april. Mededelingen en updates omtrent het virus zullen op de website en/of de Facebook pagina worden geplaatst.

Special announcement: Because of COVID-19 Boxing Gym Alshawa will be closed till at least April 6th. Announcements and updates according the virus will be published on this website and/or the Facebook page.