fbpx

Boks training

Voor man, vrouw, jong en oud

Training boksen

Boksen is een vechtsport die in Nederland steeds populairder wordt. Met boksen heb je verschillende klasses, het is een sport van tactiek en ook inzicht is belangrijk. Boksen is sinds 1904 een olympische sport bij de derde editie dus. In de Verenigde Staten is het het populairst, die hebben ook de meeste medailles op de Olympische Spelen gewonnen, namelijk 109 stuks. Op plek twee staat Cuba, die hebben er namelijk 63 gewonnen. Boksers staan erom bekend dat ze geen respect voor elkaar hebben. Je had vele grote rivalen van elkaar, bijvoorbeeld Mohammed Ali tegen George Frazier en Chris Eubank tegen Nigel Benn. Ook is het een sport op de Gemenebestspelen en op de Afrikaanse, Aziatische, Middellandse Zee, Paralympische, Centraal/ Noord Amerikaanse en op de Pan Amerikaanse spelen. Je hebt ook amateur-boksen, dat is ook een sport op vrijwel ieder spelen, daar verdien je alleen een stuk minder geld mee.

Boksen is voor iedereen

De bokslessen van Abdul zijn toegankelijk voor iedereen, jong en oud, man en vrouw, beginner of gevorderd in het boksen. Wat je niveau ook is, bij Abdul zul je zwetend, maar met een goed gevoel de les verlaten.

Iedereen is welkom voor een proefles. Wil jij de juiste technieken leren om je tegenstander te slim af te zijn en wil je in topvorm komen? Geef je dan op om een plekje bij de bokszak te bemachtigen!

Naast de cursusgroepen is er ook de mogelijkheid om lid te worden en training te volgen met de gemixte groep. Er zijn sparringssessies en conditietraining toegankelijk voor de leden. Neem contact op voor een gratis proefles!

 

Vragen?
Powered by

Speciaal bericht: In verband met COVID-19 is Boxing Gym Alshawa gesloten tot 6 april. Mededelingen en updates omtrent het virus zullen op de website en/of de Facebook pagina worden geplaatst.

Special announcement: Because of COVID-19 Boxing Gym Alshawa will be closed till at least April 6th. Announcements and updates according the virus will be published on this website and/or the Facebook page.