fbpx

Boks training

Voor man, vrouw, jong en oud

Training boksen

Boksen is een vechtsport die in Nederland steeds populairder wordt. Met boksen heb je verschillende klasses, het is een sport van tactiek en ook inzicht is belangrijk. Boksen is sinds 1904 een olympische sport bij de derde editie dus. In de Verenigde Staten is het het populairst, die hebben ook de meeste medailles op de Olympische Spelen gewonnen, namelijk 109 stuks. Op plek twee staat Cuba, die hebben er namelijk 63 gewonnen. Boksers staan erom bekend dat ze geen respect voor elkaar hebben. Je had vele grote rivalen van elkaar, bijvoorbeeld Mohammed Ali tegen George Frazier en Chris Eubank tegen Nigel Benn. Ook is het een sport op de Gemenebestspelen en op de Afrikaanse, Aziatische, Middellandse Zee, Paralympische, Centraal/ Noord Amerikaanse en op de Pan Amerikaanse spelen. Je hebt ook amateur-boksen, dat is ook een sport op vrijwel ieder spelen, daar verdien je alleen een stuk minder geld mee.

Boksen is voor iedereen

De bokslessen van Abdul zijn toegankelijk voor iedereen, jong en oud, man en vrouw, beginner of gevorderd in het boksen. Wat je niveau ook is, bij Abdul zul je zwetend, maar met een goed gevoel de les verlaten.

Iedereen is welkom voor een proefles. Wil jij de juiste technieken leren om je tegenstander te slim af te zijn en wil je in topvorm komen? Geef je dan op om een plekje bij de bokszak te bemachtigen!

Naast de cursusgroepen is er ook de mogelijkheid om lid te worden en training te volgen met de gemixte groep. Er zijn sparringssessies en conditietraining toegankelijk voor de leden. Neem contact op voor een gratis proefles!

 

Vragen?
Powered by

UPDATE:
Vanwege de Coronamaatregelen hebben wij een aangepast lesrooster en
aangepaste regels, volgens de richtlijnen van het RIVM. Vanaf maandag 11
mei beginnen wij met buiten trainen in kleine groepjes op het terrein
bij Kardinge. Je kunt alleen deelnemen als je je vooraf opgeeft voor de
les in ons app-systeem. Ook personal training is weer mogelijk, wat tot
nu toe ook buiten zal plaatsvinden. Wij vragen onze sporters hun eigen
water mee te nemen en uiteraard thuis te blijven in het geval van
klachten. Wij zorgen ervoor dat er gesport kan worden met in achtneming
van de juiste hygiëne. Neem voor vragen contact met ons op!

UPDATE:
Because of the coronameasures we've changed our schedule and rules, according to the guideline of the RIVM. Since monday 11th of May we start training again in small groups in the open air by Kardinge. You only can join if you apply for the training in our App-system. Also personal training is possible again, this would also take place in the open air. We would ask our sporters to bring their own water and please stay home if you're feeling sick. For any questions, feel free to contact us!