fbpx

Yoga

Yoga

Nu elke zondag van 16.00-17.15 Yoga!

Waarom zou je yoga doen? Als je al een tijdje bezig bent, zul je het waarschijnlijk heel logisch vinden, misschien kun je je zelfs geen leven zonder voorstellen. Maar als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, is het je misschien een raadsel waarom er zoveel mensen zo positief over zijn. Laat me jou dan vertellen wat voor de meeste mensen de voordelen zijn en waarom ze zo graag yoga’en.

Om te beginnen kom je beter in je vel te zitten. En daarmee bedoel ik dat je je zowel fysiek als mentaal ‘lekkerder’ gaat voelen. Je energieniveau neemt toe, je zenuwstelsel kalmeert, je ademhaling wordt dieper en je geest rustiger. Je wordt je meer bewust van wat je voelt, wat je doet, wat je denkt en wie je bent. Dit is iets wat zich niet alleen op de mat of tijdens de les uit, maar vooral in het leven daarbuiten. En niet te vergeten, je wordt fysiek sterker en flexibeler. Zo houd je je lijf en hoofd vitaal. Bovendien is yoga voor ieder lijf geschikt, omdat iedere houding ‘op maat’ gemaakt kan worden. Kortom, geen enkele reden meer om te twijfelen. Doe gezellig een lesje met me mee!

Check mijn Facebook of Instagram voor de lestijden en om je aan te melden, of stuur mij een mailtje. Een proefles is helemaal gratis!

Tot op de mat!

Instagram: jaanatuulia

Facebook: Jaana van Vliet

E-mail: jaanavanvliet@icloud.com

Gratis proefles?

 

Vragen?